medicare-htm
medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm
MEDICARE-HTM : Lazer Excimer
medicare-htm Sherbimet tona

Navigoni  ne rubriken Sherbime dhe ndihma ne menu prezantuar ne te majte

Zgjedhja jone teknologjike e lazerit excimer 

Lazer Excimer Amaris 500 (SCHWIND)

Amaris500E

Lazeri excimer eshte nje dispozitiv mjekesor i klases IIb,i destinuar per kirurgjine refractive te kornese.

Lexoni me kujdes menyren e perdorimit para te gjitha perdorimeve 


Lazeri AMARIS I Schwind eshte realizuar per kirurgjine refractive pa kontakt (trans PRK)

Fusha  e indikacioneve eshte 

  • Miopi (-14D)
  • Hipermetropi (+8D)
  • Astig[matizem(+/- 7D)
  • Presbiti

Karakteristikat

Lazer : Excimer ArF
Gjatesi vale 193 nm
Madhesi spoti 0,54 mm, profil super gaussien
Frekuenca 500 Hz, me kontroll inteligjent te efektit termik
Kohe e amputimit 2,0 s/D (miopi pa astigmatisem,12,5 mm  nga vertex,zone  optike 6 rr)
Rrezja e lazerit Flying spot ,me adaptim automatik te fluences
Eye-tracker 5D, 1050 Hz
Koha e reagimit : 3 ms
Trajtimet refractive PRK, TransPRK pa kontakt, LASEK, LASIK, FemtoLASIK, PTK
Kushtet operative 18°C ne 30°C, 20 ne 70 % hygrometri
Te dhena elektriciteti 230-240 V, 50-60 Hz 10,5 A
Dimensione e bazamentit( me krevatin) 226,5 cm (L) x 148,6 cm (l) x 76 cm (H)
Pesha 350 kg
Fabrikuar per SIE Surgical Instruments Engineering AG
Aksesoret Sistem I integruar I thithjes se grimcave
Module PresbyMAX
 
Upmedicare-htm