medicare-htm
medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm
MEDICARE-HTM : Teknologjite tona

Navigoni  ne rubriken Sherbime dhe ndihma ne menu prezantuar ne te majte

Zgjedhja jone teknologjike e lazer femtosekonde

Lazer femtosekonde LDV Z6 PowerPlus

Lazeri femtosekonde eshte nje dispozitiv mjekesor i klasit IIb, i destinuar per realizimin e prerjeve te korneve ne kuadrin e kirurgjise refraktive LASIK ose ne kirurgjine  lamelare te cornese (transplantit te kornese).

Lexojeni me kujdes manualin  e punes para cdo perdorimi

z6

Lazeri 

Lazeri FEMTO LDV Z6 PowerPlus, eshte nje lazer femtosekonde kirurgjikal kompakt dhe i mobil.
Ai mundeson aplikimet e meposhtme :
•    Prerje te kornese ne kirurgjine refraktive
•    Prerje  lamelare  dhe transfiksiante te kornese
•    Realizimin e tyneleve  intrakorneene (venie unazash )dhe cepave intra stromale (venia e inlays )

Karakteristikat

Dimensionet:

Ne toke : 101cm (L) x 70cm (W)
Lartesia(deri tek krahu i artikulacionit) : 100cm
Lartesia (deri tek ekrani) : 139cm

Pesha: 215 kgs
Temperatura e Operacionit : 18°C ne 30°C
Te dhena elektrike : 230-2040 V, 50-60Hz,  700 VA
Tipi Lazer &Mode : Lazer femtosekonde i pa amplifilkuar
oscilator femtosekonde Yb pompuar nga diode me blokim mode
Frekuence Perseritjeje : > 1 MHz
Zgjatja e pulsit : 200 - 350 fs

1020 - 1060 nm
Kushtet operatore : Temperature ambienti18 - 30°C ;
Lageshtia < 70%

Fabrikuar nga : SIE Surgical instruments Engineering AG


Up
medicare-htm