medicare-htm
medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm
MEDICARE-HTM, Négoce et service en ophtalmologie et dermatologie


Navigoni  ne rubriken Sherbime dhe ndihma ne menu prezantuar ne te majte


Aktiviteti jone :

Partnere te zhvillimit mjekesor te specialisteve te shendetit qe prej 1993 Medicare HTM ju propozon produkte dhe sherbime te adaptuara per aktivitetin tuaj kirurgjikal  apo te konsultave.

Ne jemi ne ndjekje per ju te evolucionit te teknologjive te reja per te qene gjithmone te perceptueshem kundrejt jush dhe t’ju lejojme te konsolidoni dhe zgjeroni fushen tuaj te aplikimit. 

Aktiviteti yne bazohet mbi shperndarje : 

  • Pajisjesh mjekesore te implantueshme oftalmologjike (implantet intraokulare,unaza tensioni kapsular,produkte viskoelastike, tapa meatike)

  • Materialesh diagnostifikimi (topograf,aberometer,refraktometer,pupilometer)

  • Lazeri (excimer,YAG,i Gjelber)

  • Pajisje dhe mobiljeve kirurgjikale (topografi,kombine diagnostifikimi,krevat operacioni,karrike operacioni) dhe sherbimin tone pas shitjes (rregullimin ,mirmbajtjen)

Per me teper ne ju propozojme mjekeve oftalmologe, dermatologe, plasticiene….., sherbim te adaptuar sipas nevojave te tyre.

1) Koncepti i qeradhenies multisite te materialeve dhe lazerave ju lejon te zhvillojne fushen e tyre te aplikimit dhe tju pergjigjen pyetjeve te tyre dhe e gjitha kjo pa presion financiar. Ne ju ofrojme atyre :

a. Perdorimin e teknologjive me te kontrolluara ne bote 

b. Njeasistence profesionale te kualifikuar. Kjo mbeshtetje teknike ju lejon juve te fokusoheni sa me shume tek pacienti 

c. Nje eksperience prej 450 perdorues


2) Krijimi dhe menaxhimi i qendreve lazer HTM , struktura pritjeje per nje praktike kirurgjikale te plote besueshme ne :

  • avantazhet e konceptit te qeradhenies multisite 

  • nje mjedis ideal pritjeje 

  • pune te rehatshme 

  • ambiente bashkepunuese qe nxisin rritjen e besimit ,performances dhe permiresimin e rezultateve tek sherbimet mbi pacientin 

Firma jone, e certifikuar ISO 9001-2000 ju propozon nje sherbim cilesor dhe ne lartesine e pritshmerise tuaj.  

Angazhimi yne ne kete mision, duke mobilizuar  fuqimisht kompetencat e kompanise ,ka qene i motivuar nga vullneti yne i vazhdueshem per  permiresimin e performances dhe te cilesise se sherbimeve ndaj jush. 

Nje kerkueshmerie qe ka per qellim te lehtesoje mardheniet bazuar mbi rigorozitetin, frytdhenien dhe vleresimin reciprok. 

Ky angazhim ne te gjitha nivelet e aktivitetit ,duke kombinuar ekipet  teknike administrative, logjistike, komerciale dhe drejtuese, dinamizon vazhdimisht permiresimin e sherbimit tone.

medicare-htm

ISO 9001
(pdf 1 Mo)

medicare-htm

Haut de pagemedicare-htm