medicare-htm
medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm medicare-htm
MEDICARE-HTM, Société - Notre savoir faire -


Navigoni  ne rubriken Sherbime dhe ndihma ne menu prezantuar ne te majte

Aftesite Tona :

Ekipet tona te kualifikuara do tʼju shoqerojne ne praktiken tuaj te perditshme dhe ne evolucionin tuaj kirurgjikal.

Sherbimi jone logjistik

Sherbimi jone logjistik ju siguron :

 • Nje pritje telefonike sa me e kendeshme nga ora 8:30-19:00 nga e hena net e premte

 • Nje faturim te shpejte :Fatura e implanteve intraokulare editohet dhe dergohet diten e pageses, keshtu trajtimi I dosjes pershpejtohet.

 • Nje dergim sa me shpejt e mundur : Per nje komande implanti intraocular para ores 17, ne ju sigurojme nje dergese nga e hena ne te shtune para ores 8 te mengjesit ,ne sallen eoperacionit.Sherbimi jone teknik

Ekipi jone teknik, I ri edhe dinamik, eshte I perqendruar ne mbare territorin francez :

 • Persona te kualifikuar ne optike, elektronike, mirmbajtje, sigurim lazeri, anatomi, fiziologji, teknologji mjekesore…

 • Persona te formuar nga themeluesi per te ndjekur procedurat e programimit,te mirmbajtjes,dhe kontrollit te aparaturave te fiksuara ne të.

Personat e kualifikuar ne optike, elektronike, mirmbajtje, sigurim lazeri, anatomi, psikologji, teknologji biomjekesore…
Personat e formuar nga themeluesi per te ndjekur procedurat e programimit, te mirmbajtjes dhe kontrollit te aparaturave.

Ekipi jone teknik, I vendosur ne teritorin francez ne teresi, eshte I perbere nga 4 pergjegjes te sigurise lazer.Siguracioni jone i Cilesise

Nje procedure, Siguracion Cilesie aplikohet per te cdo nivel aktiviteti, bashkengjitur ekipeve administrative, logjistike, tregetare dhe drejtuese, dhe lejojne te dinamizojne ne menyre permanente permiresimin e vazhdueshem te sherbimit tone.
Angazhimi jone : Tʼju kenaqim !

Ky angazhim cilesie eshte vleresuar me certifikaten ISO 9001-2000 qe prej Shkurtit 2002.

Pergjate ketij procesi menaxhim cilesie :

 • Ne ju sigurojme qe produktet tona dhe aparatet posedojne marken CE

 • Ne zoterojme perndjekjen e te gjitha produkteve dhe materialeve tona

 • Ne zgjedhim dhe kontrollojme cilesine e furnizuesve tane 

 • Ne njekim dhe merremi me rastet e non-konformitetit dhe materiovigjilences

 • Ne masim ne menyre periodike kenaqesine e klienteve tane me ndihmen e nje pyetesoriSherbimi jone tregetar

Misioni I ekipit tone tregetar eshte :

 • Te jete ne degjim te te gjithe kirurgeve per tju propozuar nje standart sherbimi sipas exigjencave te tyre

 • Te siguroje nje lidhje permanente me pergjegjsin tone teknik dhe pergjegjsin tone te cilesise ne menyre qe tju pergjigjemi sa me mire kerkesave te tte gjithe praktikanteveSherbimi Jone Administrativ

Veprimi I ekipit tone administrative lejon te centralizoje informacionet e ardhura nga perdoruesit ose nga ekipi ne terren .

Kjo mund te perqendrohet ne shume nivele :

 • Transmetimi I planifikimit te nderhyrjeve

 • Pergatitja administrative e nderhyrjeve

 • Relacionet me furnizuesit dhe ndjekja e tyre kualitative

 • Ndjekja e rateve te materiovigjilences

medicare-htm

Upmedicare-htm